Resveratrol Plus

Plus polyfenolen uit Vitis vinifera. Bevat Polygonum cuspidatum voor behoud van gezonde cellen en weefsels*

Resveratrol is een polyfenol, die van nature in lage concentraties voorkomt in de schil van de rode druif (Vitis vinifera), dus ook in rode wijn, maar ook in pinda’s, cacao, tomaat en thee. In een supplement vind je met name resveratrol uit de Japanse duizendknoop, een plant die van oudsher wordt gebruikt in China. De Latijnse naam voor deze plant is Polygonum cuspidatum. Polygonum cuspidatumextract bevat antioxidanten, ter bescherming tegen vrije radicalen*. Zo ondersteunt het voor het behoud van gezonde cellen en weefsels*. Daarnaast is resveratrol goed voor hart en bloedvaten*. Resveratrol houdt de bloedvaten elastisch, soepel en schoon*. Ook is resveratrol gunstig voor de bloeddruk*.

*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating
120 mg Polygonum cuspidatum voor behoud van gezonde cellen en weefsels*
Trans-resveratrol is de actieve vorm van resveratrol
Plus polyfenolen uit Vitis vinifera
Verpakking
60 capsules
Adviesprijs:
€ 32,95
Adviesprijs

€32,95

Wat is resveratrol?

Resveratrol is één van de ongeveer 8000 soorten polyfenolen, belangrijke stoffen die van nature aanwezig zijn in planten. In een plant functioneert resveratrol onder andere als stof die de plant moet beschermen voor invloeden van buitenaf. Resveratrol vind je in de schil van de rode druif (Vitis vinifera), dus ook in rode wijn, maar ook in pinda’s, cacao, tomaat en thee, in lage concentraties. Maar door het gebruik van bestrijdingsmiddelen maken deze planten minder resveratrol aan. Een andere belangrijke bron van resveratrol is de Japanse duizendknoop (Polygonum cuspidatum), een plant die van oudsher wordt gebruikt in China. In een supplement vind je dan ook voornamelijk resveratrol uit de Japanse duizendknoop.

Resveratrol Plus bevat trans-resveratrol en polyfenolen

Trans-resveratrol is de actieve vorm van resveratrol. In Resveratrol Plus is het extract van de Japanse duizendknoop gestandaardiseerd op 120 mg van deze vorm van resveratrol, zodat je zeker weet dat je dezelfde hoeveelheid binnen krijgt per aanbevolen dagdosering. Ook bevat het polyfenolen uit rode wijndruif.

KAG-nr: 431-0620-2181
Productspecificaties
Speciale wensen Veganistisch, Vegetarisch
Ingrediënten

Twee vegacapsules bevatten:

Diversen
Polygonum cuspidatumextract(Japanse duizendknoop) (50% trans-resveratrol) 240mg
Vitis viniferaextract (rode wijndruif) (30% polyfenolen) 320mg

Ingrediënten
Vitis viniferaextract, vulstof (microkristallijne cellulose), Polygonum cuspidatumextract, hydroxypropylmethylcellulose (capsule).

Bevat geen Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
EAN-code 8714439583967
De aanbevolen dosering is 2 vegacapsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Raadpleeg een deskundige bij gelijktijdig gebruik van medicijnen. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, niet geschikt voor consumptie. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.