Pantotheenzuur-250

Krachtige dosering vitamine B5

Vitamine B5 ondersteunt de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Bovendien heeft vitamine B5 ofwel panthotheenzuur een gunstige invloed op een normaal  energieleverend metabolisme.

Activeert de natuurlijke energie in het lichaam
Draagt bij aan een normale hormoonhuishouding1
Helpt bij vermoeidheid en moeheid
Helpt bij geestelijke druk
Verpakking
90 tabletten
Adviesprijs:
€ 18,70
Adviesprijs

€18,70

12+

Krachtige dosering vitamine B5

Panthotheenzuur is een andere benaming voor vitamine B5. Vitamine B5 helpt energie vrij te maken uit de voeding, helpt bij vermoeidheid en draagt bij aan een normale hormoonhuishouding1. Ook draagt vitamine B5 bij tot normale mentale prestaties. Vitamine B5 komt voor in vlees, vis, groente, aardappelen en in volkoren graanproducten. Soms kan het zijn dat je niet altijd gezond en gevarieerd genoeg eet. Denk je een aanvulling op je voeding te kunnen gebruiken, dan kan een vitaminepreparaat als Panthotheenzuur 250 een goede optie zijn. Dit voedingssupplement bevat per tablet 250 mg vitamine B5 en is vrij van gluten, lactose, soja-eiwit , gist en vrij van synthetische conserveringsmiddelen en synthetische kleur-, geur, en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.

Vitamine B5 ondersteunt de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Bovendien heeft vitamine B5 ofwel panthotheenzuur een gunstige invloed op een normaal  energieleverend metabolisme. Vitamine B5 helpt energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Daarbij draagt vitamine B5 bij tot een normale synthese en een normaal metabolisme van steroïdhormonen (zoals testosteron, oestrogeen en cortison), en aan de synthese en het normaal metabolisme van vitamine D en sommige neurotransmitters. Tot slot helpt panthotheenzuur bij inspanning en spanning en draagt het bij aan de normale weerstand tegen stress.

  1. Draagt bij tot een normale synthese en een normaal metabolisme van steroïdehormonen en sommige neurotransmitters
Productspecificaties
Speciale wensen Veganistisch, Vegetarisch, Lactosevrij, Glutenvrij, Sojavrij
Ingrediënten

Eén tablet bevat:

Vitaminen 
pantotheenzuur (calcium-D-panthothenaat) (vitamine B5) 250 mg

Ingrediënten:
calcium-d-pantothenaat, vulstof (microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose, natriumcarboxymethylcellulose),  antiklontermiddel (stearinezuur, siliciumdioxide), glansmiddelen (polyethyleenglycol, polysorbaat 80, polyvinylalcohol, talk)

Bevat geen Gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.
Adviesleeftijd 12+
EAN-code 8714439531791

De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur
innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...