Sluiten

Orthica kwaliteit

Kies voor Orthica kwaliteit

Orthica supplementen worden naar de laatste wetenschappelijke inzichten ontwikkeld en voldoen aan strenge kwaliteits- en zuiverheidseisen. Orthica supplementen bevatten gerichte combinaties van actieve ingrediënten in krachtige doseringen met heldere gebruiksadviezen. Alle producten zijn vrij van synthetische conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Doordat Orthica gebruik maakt van natuurlijke hulpstoffen en vaak vruchten- en kruidenextracten in de producten verwerkt,  is de kleur van sommige tabletten aan variatie onderhevig.

Voedingssupplementen van Orthica bieden pure kwaliteit, Orthica kwaliteit.

HACCP

Een eigen team van specialisten houdt zich dagelijks bezig met productontwikkeling voor het merk Orthica. Kwaliteit, veiligheid en onderbouwing zijn de sleutelwoorden binnen het bedrijf. Aan de ontwikkeling van Orthica producten gaat een lang traject van onderzoek vooraf. We zijn dan ook trots dat we voor dit hele proces de HACCP Certificering hebben ontvangen. Dit betekent dat er bij productontwikkeling, grondstofkeuze, de inkoop, het verpakkingstraject en de (eind)controle van onze voedingssupplementen voortdurend gecontroleerd wordt op hygiëne, zorgvuldigheid en documentatie. Elke fase wordt omgeschreven en vastgelegd, zodat elk voedingssupplement altijd op dezelfde manier wordt geproduceerd.

Productontwikkeling

Bij Orthica leren we elke dag bij over de invloed van bepaalde stoffen in de voeding op de gezondheid. Onze medewerkers volgen de laatste klinische studies en
andere wetenschappelijke publicaties en beschikken over een uitgebreide bibliotheek.
Al deze informatie kan voor Orthica aanleiding zijn tot het ontwikkelen van een nieuwe formule. Voor elk nieuw product wordt de wetenschappelijke onderbouwing en veiligheid gedocumenteerd.

Hans van Rooijen, Manager Kwaliteit en R&D:
"Ik zie kwaliteitsbewaking niet als een verplichting, maar als een uitdaging. Het is echt een kans om ons met onze producten te onderscheiden."