Orthisept Plus

Verhoogt de weerstand tegen ongunstige bacteriën in de darmen¹

Kuurproduct met plantenextracten van olijfblad, tijm, knoflook en Canadese geelwortel. Bevat ook calcium en magnesium. Geschikt vanaf 12 jaar.

Met Canadese geelwortel
Bevat olijfblad, knoflook en tijm
Verpakking
60 capsules
Adviesprijs:
€ 26,85
Adviesprijs

€26,85

12+

Verhoogt de weerstand tegen ongunstige bacteriën in de darmen¹

Orthisept Plus is een optie als aanvulling op je gezonde voeding. Orthisept Plus bevat plantenextracten van olijfblad, tijm, knoflook en Canadese geelwortel, en mineralen als calcium en magnesium. Het mag gebruikt worden vanaf 12 jaar, met uitzondering tijdens de periode van zwangerschap en borstvoeding.

Het aanwezige calcium in Orthisept Plus draagt bij tot de normale werking van de spijsvertering. Magnesium helpt bij het handhaven van de normale balans in de water- en mineralenhuishouding van het lichaam. Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 capsule per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. Tenzij anders wordt geadviseerd, is de maximale dosering 3 capsules per dag.

Productspecificaties
Speciale wensenLactosevrij, Glutenvrij, Sojavrij
Ingrediënten

Eén capsule bevat:

Kruiden -planten(bestanddelen)
¹Olea europaeaextract (olijfblad) (20% oleuropein) 50 mg
Tabebuia avellanedae Lorentz ex Grisebextract (pau d’arco)  35 mg
¹Thymus vulgarisextract (tijm) (2% essentiële olie) 35 mg
¹Allium sativumextract (knoflook) (2% alliïne) 25 mg
Hydrastis canadensisextract (Canadese geelwortel) (5% totale alkaloïden) 15 mg
   
Diversen
calcium-magnesium caprylaat complex
(overeenkomstig met 350 mg caprylzuur)
418 mg

Ingrediënten:
calcium-magnesium caprylaat complex, gelatine, Olea europaeaextract,Thymus vulgarisextract, Tabebuia avellanedae Lorentz ex Grisebextract, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide), Allium sativumextract, Hydrastis canadensisextract, rijstmeel.

Bevat geenGluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetischeconserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.
Adviesleeftijd12+
EAN-code8714439573760

Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 capsule per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De maximale dosering is 3 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Geschikt vanaf een leeftijd van 12 jaar. Raadpleeg bij stollingsziekten uw behandelend arts of therapeut alvorens dit product te gaan gebruiken. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...