Orthiflor Protect

Probiotica in poedervorm

Dit Orthiflor product is een probioticum met 8 bacteriestammen in poedervorm. Bevat Pro-motor voor een goede overleving van de bacteriën in het zure milieu van de maag.

Probiotica-mix met 8 verschillende bacteriestammen
Bevat Pro-motor1
Verpakking
60 gram
Adviesprijs:
€ 43,10
Adviesprijs:

€43,10

3+

Probiotica in poedervorm

Zoek je een probioticum met een goede overleving van de bacteriën? Dit probioticum is in poedervorm en bevat 8 bacteriestammen. Aan het poeder is Pro-Motor toegevoegd. Dit is een uitgebalanceerde mix van mineralen die ervoor zorgt dat de levensvatbare bacteriën goed bestand zijn tegen het zure milieu in de maag, hierdoor is de overleving van de bacteriën hoger. Wil je meer weten over dit Orthiflor probioticum? Vraag een gezondheidsprofessional om advies.

De aanbevolen dagdosering 2 gram per dag. Dat komt overeen met anderhalf maatschepje. Overschrijd de aanbevolen dagdosering niet. Voor inname roer je het poeder door een beetje lauwwarme vloeistof of door yoghurt(drink) op kamertemperatuur. Even doorroeren en direct opdrinken. Neem de probiotica bij voorkeur op een lege maag. Want ook al bevat dit product Pro-motor, aanwezige spijsverteringssappen komen te overleving van de bacteriën niet ten goede. Dit Orthiflor probioticum is vrij van gluten, lactose, soja-eiwit, synthetische conserveermiddelen en vrij van synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.

  1. Voor een goede overleving van de bacteriën in de darm. Pro-Motor zorgt ervoor dat de bacteriën sneller zuur gaan produceren. Hierdoor zijn ze beter bestand tegen het zure milieu in de maag. Door het toevoegen van Pro-Motor is het inweken van het poeder niet meer nodig en kan het product direct na het oplossen ingenomen worden. Je herkent probiotica met Pro-Motor aan het logo op de verpakking.
Productspecificaties
Bestelbaar Ja
Speciale wensen Bij zwangerschaps (wens) en borstvoeding, Vegetarisch, Lactosevrij, Glutenvrij, Sojavrij
Ingrediënten

Anderhalf maatschepje (2 gram) bevat:

bacteriepreparaat 5,0 x 109 kve*
in ongeveer gelijke verhoudingen:
Bifidobacterium bifidum
Bifidobacterium lactis
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus brevis
Lactobacillus casei
Lactobacillus salivarius
Lactococcus lactis**
Lactococcus lactis**
*kve = kolonievormende eenheden
** van deze bacteriën zijn verschillende typen gebruikt

Ingrediënten:
maïszetmeel, maltodextrine, bacteriecultuur, natuurlijk eiwit-isolaat, kaliumchloride,
magnesiumsulfaat, mangaansulfaat.

Bevat geen Gluten, lactose, soja-eiwit, synthetischeconserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.
Adviesleeftijd 3+
EAN-code 8714439571261

De aanbevolen dosering is 2 gram per dag (anderhalf maatschepje). De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Het poeder toevoegen aan lauw water of magere melk, yoghurt drink, limonade (siroop) op kamertemperatuur, doorroeren en bij voorkeur op een lege maag opdrinken. Buiten bereik van kinderen bewaren. De verpakking na gebruik zorgvuldig sluiten, droog en bij kamertemperatuur bewaren en geopende verpakking binnen 3 maanden opgebruiken. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Extra gebruikstips

Op welk moment van de dag?
Het heeft de voorkeur om probiotica op een lege maag in te nemen, bijvoorbeeld vlak voor het slapen gaan, maar een ander moment van de dag mag ook. Als de maag leeg is, zijn de probiotica bacteriën korter in de maag aanwezig en worden er nog geen spijsverteringssappen aangemaakt. Die sappen zijn natuurlijk nuttig voor de vertering, maar ze verlagen de overlevingskans van de bacteriën in het product. Wacht na het innemen van het supplement een half uurtje met eten, anders worden deze sappen alsnog geactiveerd. Lukt het een keer niet om de probiotica op een lege maag in te nemen, neem ze dan op een ander willekeurig moment.

Waarom oplossen?
De Orthiflor producten in poedervorm en het poeder uit de capsules dienen bij voorkeur eerst te worden opgelost en doorgeroerd in handwarme vloeistof (zie hierboven), voordat u ze inneemt. De miljarden bacteriën in de capsules, los poeder of zakjes zijn bij de productie in een soort ‘slaaptoestand’ gebracht waardoor ze voor langere tijd bewaard kunnen worden en hebben vloeistof nodig om weer tot leven te komen. Wanneer ze in hun ‘slaaptoestand’ direct in het maagzuur terecht zouden komen, dan zou een groot gedeelte van de bacteriën dit niet overleven. Ook koude vloeistof vinden de bacteriën niet prettig. Handwarme vloeistof heeft de voorkeur. Kiest u voor gemak en neemt u probiotica in kauwtabletten, dan zorg uw speeksel voor het benodigde vocht.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...