Orthifiber

Met psyllium- en appelvezels

Voedingssupplement op basis van kruiden en planten. Bevat psylliumzaad, appelpectine, gemberwortel- en artisjok-extract en iepenschors. Bevat gelatine.

Bevat voedingsvezels
Bevat Psylliumzaad
Met appelvezel (appelpectine)
Met plantenextracten van gemberwortel, iepenschors en artisjok
Verpakking
120 capsules
Adviesprijs:
€ 29,55
Adviesprijs

€29,55

Met psyllium- en appelvezels

Zoek een product met voedingsvezels? Voedingsvezels kun je niet zelf aanmaken, maar zijn wel van belang voor je lichaam. Het voedingscentrum adviseert om dagelijks 30-40 gram vezels te eten. Om die reden wordt ook aanbevolen om 250 gram groente, 2 stuks fruit en een paar scheppen volkorenrijst of peulvruchten dagelijks op het menu te zetten. In noten en zaden vind je ook veel vezels. Soms kan het zijn dat je bovenop je gezonde voeding wat extra vezels binnen wilt krijgen. Als aanvulling op je voeding kun je dan kiezen voor Orthifiber. Orthifiber bevat vezels uit psylliumzaad en appelpectine, maar ook plantenextracten als gemberwortel, iepenschors en artisjok en is geschikt voor gebruik tijden zwangerschap en borstvoeding.

Neem de capsules in met een groot glas water. De maximale dosering is 4 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De maximale dagdosering is dan 2 capsules per dag. De maximale dagdosering niet overschrijden. Bevat gelatine, maar is vrij van gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Productspecificaties
Ingrediënten

Twee capsules bevatten:

Kruiden - planten (bestanddelen)
Plantago ovata (psylliumzaad) 750 mg
Pyrus malusvezel (appel) 143 mg
Zingiber officinalisextract (gemberwortel) (20:1) (5% gingerolen) 50 mg
Ulmus rubraextract (iepschors) 25 mg
Cunara scolymusextract (artisjok) (25:1) (5% cynarine) 25 mg
 
Diversen
Appelpectine 125 mg

Ingrediënten:
Plantago ovata, gelatine, Pyrus malusvezel, Appelpectine, Zingiber officinalisextract, Ulmusrubraextract, Cunara scolymusextract, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide).

Bevat geen Gist, sacharose, synthetischeconserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.
EAN-code 8714439570516

Als onderhoud is de aanbevolen dosering 2 capsules per dag, innemen tijdens een maaltijd met een groot glas water. De maximale dosering is 4 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De maximale dosering voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven is 2 capsules per dag. De maximale dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...