Omega 3 kauwgel

Basisaanvulling visolie in kauwgel voor slikgemak, met frisse citroen-limoen smaak

Onze voeding bevat niet altijd voldoende omega 3-vetzuren. Daarom is vis een belangrijk onderdeel van een volwaardige voeding. De Gezondheidsraad adviseert iedereen om minimaal 1 keer per week vis te eten. Voor mensen die geen of weinig vis eten, kan visolie met omega 3 in kauwgels een goede dagelijks aanvulling op de voeding zijn. Omega 3 Kauwgel is een smakelijke, suikervrije en zachte kauwgel met frisse citroen-limoen smaak, voor slikgemak. Speciaal geschikt voor mensen die minder makkelijk slikken, op zoek zijn naar een alternatief voor omega 3-vetzuren in capsules én voor ouderen.
EPA en DHA zijn goed voor het hart1
DHA is goed voor het gezichtsvermogen2 en de hersenen2
Hoog gedoseerd, 670 mg omega 3-vetzuren (EPA en DHA) per dagdosering
Rispt niet op, geen vissmaak en betere opneembaarheid door ConCordix-technologie
Suikervrij (bevat natuurlijke zoetstoffen: erythritol en xylitol)

Kies jouw Omega 3 Kauwgels

Verpakking
54 kauwgels
Adviesprijs:
€ 25,95
Adviesprijs

€25,95

Omega 3 Visolie-supplement: kauwgel garandeert slikgemak

Slimme basisaanvulling op je voeding, voor voldoende vetzuren

Soms kan het zo zijn dat omega 3-vetzuren verminderd in de voeding aanwezig zijn, bijvoorbeeld als je geen vis eet. De Gezondheidsraad beveelt per dag 200 mg visvetzuren (EPA en DHA) aan: dit krijg je binnen als je 1x per week een portie vis eet, bij voorkeur vette vis. Omega 3 Kauwgel bevat 670 mg omega 3-vetzuren uit gezuiverd visolieconcentraat (EPA en DHA) per dagdosering (2 kauwgels). Dit supplement is geschikt als dagelijkse basisaanvulling op de voeding.

Beter opneembaar door ConCordix-technologie

Deze smakelijke, suikervrije en zachte kauwgel met visolie is gemaakt door middel van een uniek proces: de ConCordix-technologie. Hierbij zijn kleine visoliedruppeltjes ingekapseld in een gelatinebasis. Dit zorgt voor een 44% betere opneembaarheid van EPA en DHA dan bij visolie in gangbare capsules. Rispt niet op, en je ervaart - door de ConCordix-technologie - geen vissmaak. De kauwgel is makkelijk in te nemen zonder water.

Let op: dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot 3 jaar.

Omega 3 Kauwgel-supplementen dienen ter ondersteuning van de gezondheid

● DHA en EPA leveren een positieve bijdrage aan de normale werking van het hart1

● DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen2

●DHA speelt een rol in het functioneren van de hersenen2

1 Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.

2 Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA

De kwaliteit van een Orthica visolie-supplement

Orthica biedt verschillende vetzuurvarianten in hoge dosering, voor de vegetariër en veganist, voor kinderen en voor de moeilijke slikker. Kenmerkend aan een Orthica visolie-supplement:

✔ Gebruik van wilde, niet bedreigde vis

✔ Visolie is gezuiverd

✔ Hooggedoseerde visolie (rijk aan omega 3-vetzuren) met natuurlijke triglyceriden

✔ Rispt niet op (geen vissmaak) door ConCordix-technologie of enterische capsule

Visolie van Orthica voldoet aan strenge kwaliteits- en duurzaamheidsvoorwaarden. Lees hier meer over de kwaliteit van een Orthica visolie-supplement.

Onze Omega 3 Kauwgel: ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie

Ons team van specialisten is dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten, die ontwikkeld worden vanuit wetenschappelijke inzichten, en eventueel te combineren zijn met andere voedingssupplementen. Vraag bijvoorbeeld aan adviseurs in een van de vele fysieke Orthica-verkooppunten hoe dit exact geldt voor ons Omega 3 Kauwgel-supplement met hoge dosering visvetzuren.

KAG-nr. 431-0820-3281
Productspecificaties
Ingrediënten

Twee Omega 3 kauwgels bevatten:

Diversen
Visolie 1000 mg
Omega- omega 3-vetzuren (67% relatief vetzuurpercentage) 670 mcg
1EPA (eicosapentaeenzuur) (10% relatief vetzuurpercentage) 100 mg
1,2DHA (docosahexaeenzuur) (50% relatief vetzuurpercentage) 500 mg

Ingrediënten
visolie, zoetstof (xylitol, erythritol), water, geleermiddel (visgelatine), zuurteregelaar (tri-natriumcitraat), citroen-limoenaroma, verdikkingsmiddel (arabische gom), voedingszuur (appelzuur), kleurstof (bètacaroteen), antischuimmiddel (triglyceriden), raapzaadolie.

Bevat geen gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Bevat dierlijke bestanddelen (vis, gelatine (vis)).
EAN-code 8714439522256
De aanbevolen dosering voor ons Omega 3 Kauwgel-supplement is 2 kauwgels per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Bevat zoetstof. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Omega 3 Kauwgels kopen, of meer advies?

Heb je interesse in Orthica’s Omega 3 Kauwgel-supplement met omega 3-vetzuren uit gezuiverd visolieconcentraat (EPA en DHA) - speciaal geschikt voor mensen die minder makkelijk slikken, op zoek zijn naar een alternatief voor omega 3-vetzuren in capsules én voor ouderen? Wil je dit supplement bestellen? Dit betekent allereerst dat je betrouwbare supplementen van ervaren gezondheidsprofessionals aanschaft. Al meer dan 30 jaar zijn wij jouw specialist in voedingssupplementen van Nederlandse bodem. Ons eigen team van specialisten houdt zich dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten.

Persoonlijke aandacht voor jou, voor een goede keuze

Orthica-adviseurs en onze partners staan elke dag voor je klaar, door heel Nederland. Orthica hecht veel belang aan persoonlijk advies. Wil jij eerst gedegen advies ontvangen, voordat je iets koopt of bestelt? Loop juist dan binnen bij onze vele fysieke verkooppunten - ook bij jou in de buurt - waaronder vitamine-speciaalzaken, natuurdrogisten, reformzaken en adviesdrogisten. Je krijgt hier van deskundige adviseurs persoonlijke aandacht en antwoorden op jouw vragen over voedingssupplementen, zodat je precies weet wat bij je past. Onze producten zijn ook verkrijgbaar via onze online verkooppartners.