Filteren
Sporten en bewegen
 • Al 30 jaar jouw specialist
 • Van Nederlandse bodem
 • Bij elke levensfase en leefstijl
 • Geadviseerd door gezondheidsprofessionals
 • Vrij van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen

Sporten en bewegen

Regelmatig bewegen en (intensief) sporten is belangrijk en goed voor lichaam en geest. Je voelt je er fit, gezond en lekker door. Bij het sporten verbruik je ook veel energie, vitaminen en mineralen. Een gezond en gevarieerd dieet past daarom bij een sportieve levensstijl. Ter aanvulling op de voeding zijn er voedingssupplementen waarmee je je lichaam een handje kunt helpen.

Voeding voor de spieren

Wil je iets extra’s doen voor je spieren? Magnesium, calcium, vitamine D en kalium spelen een rol bij het behoud van soepele en sterke spieren. Bij sporters kan de behoefte aan deze voedingsstoffen hoger liggen dan gemiddeld1. Een complete (hooggedoseerde) multi die verschillende vitaminen en mineralen bevat, zoals Multi Max van Orthica, kan in het bijzonder voor sporters een goede aanvulling op de voeding zijn. De naam ‘multivitaminen’ zegt het echter al: een multi bevat in mindere mate mineralen. Dat komt door het volume dat mineralen innemen in een tablet. Vraag daarom aan een gezondheidsprofessional welke voedingssupplementen, als aanvulling op je voeding, passen bij jouw actieve leefstijl.

Je energieniveau

Om je energieniveau te ondersteunen, kan je jouw voeding hierop aanpassen. Verschillende B-vitaminen helpen om energie vrij te maken uit de voeding. Denk aan vitamine B1, B2, B3, B5, B6, biotine en vitamine B12. Ook andere vitaminen en mineralen helpen daarbij. Vitamine C, ijzer, jodium en mangaan ondersteunen je energieniveau.

1. NPN (2017). Sporters. Supplementinfo. http://www.supplementinfo.nl.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. D-25 oliedruppels
  D-25 oliedruppels

  Vitamine D3 in druppelvorm ter ondersteuning van het immuunsysteem en voor sterke botten. Makkelijk te doseren en gemakkelijk in te nemen. Neutraal van smaak.

 2. Orthiflor Kauw
  Orthiflor Kauw

  Probiotica in handig kauwtablet, met 6 verschillende bacteriestammen en toegevoegde vitamine D3. De tablet heeft een lekkere zwarte bessensmaak . Gezoet met zoetstof van natuurlijke oorsprong.

 3. Orthiflor Original
  Orthiflor Original

  Probioticum met 9 verschillende bacteriestammen voor dagelijks gebruik. Bevat Pro-Motor voor een goede overleving van de bacteriën in de darm.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren