Glucosamine Plus

Bevat glucosamine en hyaluronzuur

Voedingssupplement dat geschikt is voor ouderen en sporters. Bevat glucosamine en hyaluronzuur. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Geschikt voor ouderen en sporters
Bevat glucosamine en hyaluronzuur
Verpakking
60 en 120 tabletten
Adviesprijs:
€ 32,80
Adviesprijs

€32,80 (60 tabletten)
€59,10 (120 tabletten)

Bevat glucosamine en hyaluronzuur

Sporters en ouderen kiezen vaak voor een voedingssupplement met glucosamine. Glucosamine Plus bevat 1200 mg glucosamine en 68 mg hyaluronzuur-extract. Het voedingssupplement verschilt van Glucosamine Compleet omdat het meer glucosamine en hyaluronzuur bevat en vrij is van mangaan en collageen type II. Glucosamine kan dagelijks worden gebruikt als aanvulling op een gezonde en gevarieerde voeding. 

Glucosamine is geschikt voor ouderen en sporters. De aanbevolen dosering van Glucosamine Plus is 2 tabletten per dag. Je kunt de tabletten het beste tijdens of na een maaltijd innemen. Een voedingssupplement kan een gezonde en gevarieerde voeding niet vervangen. Gebruik Glucosamine Plus niet bij zwangerschapswens, zwangerschap en tijdens de borstvoeding.

Productspecificaties
Ingrediënten

Drie tabletten bevatten:

glucosaminesulfaat 1500 mg
- glucosamine 1200 mg
hyaluronzuurextract (gestandaardiseerd op 60% hyaluronzuur) 68 mg

Ingrediënten:
glucosaminesulfaat-2-KCl (uit schaaldieren), maltodextrine, vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat), hyaluronzuurextract, glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine).

Bevat geen Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.
EAN-code 8714439519362 (60 tabletten)
8714439519317 (120 tabletten)

De aanbevolen dosering is 3 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De onderhoudsdosering is 1 tablet per dag. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens). Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...