Ester-C-500

Beter opneembare vitamine C: langer actief, mild voor de maag

Niet-zure en dus milde vorm van vitamine C. Bevat een dosering van 500 mg calciumascorbaat per tablet. Dit vitamine C-supplement is geschikt voor ouderen, want mild voor maag en darmen. Vitamine C ondersteunt de afweer van het lichaam en draagt bij aan het normale functioneren van het immuunsysteem. Geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.
Helpt moeheid en vermoeidheid verminderen
Draagt bij aan een heldere geest
Draagt bij aan de weerstand
Verpakking
90 en 180 tabletten
Adviesprijs:
€ 35,75
Adviesprijs

€35,75 (90 tabletten)
€64,55 (180 tabletten)

12+

Langere beschikbaarheid van vitamine C in het lichaam

Nuttige begeleidende stoffen in dit vitamine C-supplement

Zoek je een milde vitamine C? Ester-C-500 is verkrijgbaar per 90 of 180 tabletten, en bevat per tablet 500 mg calciumascorbaat, een niet-zure vorm van vitamine C. Ester-C (calciumascorbaat) is geschikt voor ouderen omdat het mild is voor maag en darmen. De aanwezigheid van begeleidende stoffen in dit voedingssupplement (metabolieten) zorgt voor een betere opneembaarheid en een langere beschikbaarheid van vitamine C in het lichaam.

Waarom is vitamine C belangrijk?

Vitamine C ondersteunt de afweer van het lichaam en draagt bij aan het normale functioneren van het immuunsysteem. Bij inname van 200 mg extra vitamine C naast de aanbevolen dagdosis van 75 mg1 draagt vitamine C bij aan het behoud van een goede weerstand tijdens en na fysieke inspanning. Welke dosering vitamine C optimaal past bij jouw situatie, vertellen onze specialisten je ook graag in onze winkels.

Als antioxidant helpt vitamine C bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Daarnaast heeft vitamine C een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid en helpt vitamine C energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Vitamine C bevordert ook de opname van ijzer in het bloed en de opname van ijzer uit de voeding. Bovendien is vitamine C van belang voor een goede conditie van de bloedvaten. Ook ondersteunt vitamine C de normale werking van het zenuwstelsel, en is vitamine C is goed voor het geheugen.

Geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar

Hoewel deze milde vorm van vitamine C geschikt is voor ouderen, kan iedereen vanaf 12 jaar dit vitamine c-supplement innemen (volgens de aanbevolen dagdosering), als aanvulling op een gezond leef- en eetpatroon.

Onze Ester-C-500 tabletten: ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie

Ons team van specialisten is dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten, die ontwikkeld zijn vanuit wetenschappelijke inzichten, en altijd te combineren zijn met andere voedingssupplementen. Dit geldt dus ook voor deze milde vitamine C-tabletten: Ester-C-500.

1Bron: Voedingscentrum

KAG-nr: 431-1120-5012
Productspecificaties
Speciale wensen Bij zwangerschaps (wens) en borstvoeding, Veganistisch, Vegetarisch
Ingrediënten

Eén Ester-C-500 tablet bevat:

Vitaminen 
vitamine C (calciumascorbaat (Ester-C®)) 500 mg
met vitamine C-metabolieten
- L-threonzuur
- L-lyxonzuur
- L-xylonzuur

Ingrediënten:
calciumascorbaat (Ester-C®), maltodextrine, vulstof (microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose), glansmiddel (glycerine), antiklontermiddel (siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat).

Bevat geen Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Adviesleeftijd 12+
EAN-code 8714439540199 (90 tabletten)
8714439540113 (180 tabletten)
Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 tablet per dag. Bij voorkeur dit vitamine c-supplement innemen tijdens of na een maaltijd. De maximale dosering is 2 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De maximale dagdosering niet overschrijden. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen. Natuurlijke ingrediënten kunnen zorgen voor variatie in kleur.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Ester-C-500 tabletten kopen, of meer advies?

Zie je de voordelen van ons milde vitamine C-supplement en heb je interesse om Orthica’s Ester-C-500 tabletten te bestellen? Dit betekent allereerst dat je betrouwbare supplementen van ervaren gezondheidsprofessionals aanschaft. Al meer dan 30 jaar zijn wij jouw specialist in voedingssupplementen van Nederlandse bodem. Ons eigen team van specialisten houdt zich dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten.

Persoonlijke aandacht voor jou, voor een goede keuze

Orthica-adviseurs en onze partners staan elke dag voor je klaar, door heel Nederland. Orthica hecht veel belang aan persoonlijk advies. Wil jij eerst gedegen advies ontvangen, voordat je iets koopt of bestelt? Loop juist dan binnen bij onze vele fysieke verkooppunten - ook bij jou in de buurt - waaronder vitamine-speciaalzaken, natuurdrogisten, reformzaken en adviesdrogisten. Je krijgt hier van deskundige adviseurs persoonlijke aandacht en antwoorden op jouw vragen over voedingssupplementen, zodat je precies weet wat bij je past. Onze producten zijn ook verkrijgbaar via onze online verkooppartners.
Wij adviseren ook...