Energie Kuur

15-daagse kuur bij vermoeidheid2

15-daagse Energie Kuur. Helpt bij vermoeidheid door vitamine B2, B3, B5, B6, B11, B12 en C. Bevat ook ginseng en rhodiola. Kan in een lagere dosering over een langere periode worden gebruikt.

Ter ondersteuning van je energieniveau1
Ondersteunt bij vermoeidheid2
Actief vitamine B6
Bedoeld voor 15 dagen
Verpakking
30 tabletten
Adviesprijs:
€ 24,45
Adviesprijs

€24,45

18+

15-daagse kuur bij vermoeidheid2

Zoek je een voedingssupplement dat helpt bij vermoeidheid? Bijvoorbeeld bij nachtdienst, een jetlag of geestelijke en lichamelijke inspanning. Energie Kuur bevat B-vitaminen, vitamine C, en het mineraal magnesium. De aanwezige vitamine B2, B3, B5, B6, B11, B12 en C helpen bij vermoeidheid. Magnesium is goed bij moeheid en vermoeidheid en draagt bij aan een heldere geest. Dit voedingssupplement bevat ook Koreaanse en Siberische ginseng, rhodiola en co-enzym Q 10. Door de aanwezige plantenextracten kan het product niet rondom de zwangerschap of tijdens de borstvoeding worden gebruikt.

Een voedingssupplement kan nooit een gezonde en gevarieerde voeding vervangen, maar kan daarop wel een aanvulling zijn. Energie Kuur bevat vitamine B12 dat een gunstige invloed heeft op de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Het ruim aanwezige vitamine B5 is goed bij futloosheid en vitamine B11 (foliumzuur) kan het gebrek aan energie helpen verminderen. Vitamine C draagt bij aan fitheid, en magnesium is goed bij moeheid en vermoeidheid. De aanbevolen dagdosering voor de 15-daagse kuur is 2 tabletten per dag. Je kunt dit voedingssupplement ook als onderhoudsproduct gebruiken. De aanbevolen dagelijkse dosering is dan 1 tablet per dag.

  1. Vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B12, C en magnesium
  2. Vitamine B2, B3, B5, B6, B11, B12, C en magnesium

Productspecificaties
Speciale wensen Veganistisch, Vegetarisch
Ingrediënten

Twee tabletten bevatten:

Vitaminen 
vitamine C (ascorbinezuur)¹ 100 mg
vitamine B1 (thiaminemononitraat) 20 mg
vitamine B2 (riboflavine)¹ 20 mg
niacinamide (vitamine B3 50 mg
pantotheenzuur (calcium-D-pantothenaat) (vitamine B5 100 mg
vitamine B6 (pyridoxine HCl)¹ 10 mg
foliumzuur (vitamine B11 300 mcg
vitamine B12 (cyanocobalamine)¹ 800 mcg
   
Mineralen (elementaire hoeveelheid)
magnesium (-oxide) 100 mg
   
Kruiden - planten(bestanddelen)
Eleutheroccus senticosusextract (Siberische ginseng)
(0,8% eleutherosides) 150 mg
Rhodiola roseaextract (rhodiola)
(3% rosavine, 1% salidroside) 100 mg
Panax ginsengextract (Koreaanse ginseng)
(20% ginsenosides) 100 mg
   
Diversen
co-enzym Q10 25 mg

Ingrediënten:
maltodextrine, vitaminen, vulstof (microkristallijne cellulose), magnesiumoxide, Eleutherococcus senticosusextract, Panax ginsengextract, Rhodiola roseaextract, antiklontermiddel (siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine) co-enzym Q1

Bevat geen Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.
Adviesleeftijd 18+
EAN-code 8714439514138

De aanbevolen dosering is 2 tabletten per dag gedurende 15 dagen, tenzij anders wordt geadviseerd. De onderhoudsdosering is 1 tablet per dag. Bij voorkeur innemen tijdens of na de maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of borstvoeding. Niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...