Dino Ester-C

Vitamine C in smakelijke kauwtablet, speciaal voor kinderen

Kauwtablet vitamine C in de vorm van een grappig dinosaurus-ei. Dino Ester-C is gezoet met zoetstoffen van natuurlijke oorsprong met een lekkere frambozensmaak. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot 3 jaar.

Niet-zure vorm van vitamine C
Met acerola-extract
Gezoet met zoetstoffen van natuurlijke oorsprong
Gemakkelijk in gebruik, ook voor op reis
Verpakking
90 kauwtabletten
Adviesprijs:
€ 16,80
Adviesprijs

€16,80

3+

Vitamine C in smakelijke kauwtablet, speciaal voor kinderen

Dino Ester-C voor kinderen bevat een actieve vorm van vitamine C, genaamd Ester-C. Ester C is een niet-zure vorm van vitamine C en dat is beter voor de tandjes. Ook als het tussen de maaltijden door wordt ingenomen. De handige kauwtablet heeft een frambozensmaak en de vorm van een grappig dinosaurus-ei. Dino Ester-C is gezoet met zoetstoffen van natuurlijke oorsprong (xylitol). Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot 3 jaar.


Als gezonde voeding er wel eens bij inschiet, dan is Dino Ester-C een goede aanvulling. Dino Ester-C bevat per kauwtablet 100 mg vitamine Ester-C. Deze niet-zure vorm van vitamine C is mild voor maag en darmen. De aanwezigheid van begeleidende stoffen (metabolieten) zorgt ervoor dat Ester-C beter wordt opgenomen en langer in het lichaam beschikbaar is. Dino Ester-C is gemakkelijk in gebruik en kan zonder water worden ingenomen. Ook handig voor op reis.

Productspecificaties
Speciale wensen Veganistisch, Vegetarisch, Lactosevrij, Glutenvrij, Sojavrij
Ingrediënten

Eén kauwtablet bevat:

Vitaminen 
vitamine C (calciumascorbaat
[Ester-C®])
100 mg
Met vitamine C Metabolieten  
-L-threonzuur
-L-lyxonzuur
-L-xylonzuur
 
citrus bioflavonoiden complex 5 mg
   
Kruiden - planten (bestanddelen)
Malpighia punicifoliaextract (acerola)  
(25% ascorbinezuur) 10 mg

Ingrediënten:
dextrose, zoetstof (xylitol), calciumascorbaat (Ester-C®), kleurstof (rode bietenpoeder), antiklontermiddel (stearinezuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide), framboosaroma, Malpighia punicifoliaextract, smaakversterker (citroenzuur), citrus bioflavonoiden complex.

Bevat geen

Gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-,geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariers.

Adviesleeftijd 3+
EAN-code 8714439540595

Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 kauwtablet per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De maximale dosering is 2 kauwtabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot 3 jaar. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...