De kwaliteit van een Orthica visoliesupplement

Orthica biedt vetzuurvarianten in hoge dosering, voor de vegetariër, voor kinderen en voor de moeilijke slikker.

Herkomst en duurzaamheid

Orthica maakt gebruik van wilde, niet bedreigde vis

De visolie is afkomstig van wilde, vette vis, zoals ansjovis, makreel en sardines.Deze vissoorten zijn niet bedreigd. Bovendien heeft onze leverancier duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Ze houden rekening met onder andere overbevissing. 

Zuiverheid

Orthica visolieproducten zijn zuiver

Orthica visolie is gezuiverd op lage temperatuur. Zo blijven de omega 3-vetzuren intact en verliezen ze niet hun werkzaamheid. Als antioxidant wordt een natuurlijke tocoferolenmix gebruikt. Dit zorgt ervoor dat de visolie niet oxideert, ofwel ranzig (geoxideerd) wordt. De olie wordt streng gecontroleerd op verontreinigingen zoals zware metalen, PCB’s en dioxines. Deze concentraties blijven uiteraard ver onder de warenwetnorm.

Dosering

Orthica heeft hoog gedoseerde visolie met natuurlijke triglyceriden

De dosering omega 3-vetzuren in de visolie is hoog. Dit betekent dat een hoog percentage van de visolie bestaat uit een gebalanceerde hoeveelheid van de omega 3-vetzuren DHA en EPA. Bovendien zijn de omega 3-vetzuren in de vorm van natuurlijke triglyceriden. Dit zijn stabiele vetzuren in hun natuurlijke vorm, die door het lichaam worden herkend en goed worden opgenomen.

Rispt niet op (geen vissmaak)

Orthica maakt gebruik van een speciale softgel met enterische coating

De softgel is geproduceerd volgens een nieuwe technologie genaamd EnteriC, waardoor deze pas opengaat in de dunne darm in plaats van in de maag. Daarmee wordt oprispen of opboeren van de visolie voorkomen. Op het etiket van de nieuwe producten staat het EnteriC logo, zodat u weet dat de nieuwe anti-oprisp technologie van capsuleren is gebruikt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het natuurlijke (runder)gelatine.

EnteriC Technologie - Rispt niet op