Daarom Orthica!

Hét Nederlandse kwaliteitsmerk voedingssupplementenAl meer dan 30 jaar ontwikkelt Orthica kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen op basis van de laatste wetenschappelijke studies en inzichten. Vol trots kunnen we zeggen dat we in die tijd zijn uitgegroeid tot hét Nederlandse kwaliteitsmerk voedingssupplementen. Onze producten worden geadviseerd in vitaminespeciaalzaken, natuurwinkels, de drogisterij en in gezondheid advieswinkels. In de gezondheidspraktijk zijn onze producten vaak onderdeel van het behandelplan van therapeuten, diëtisten, artsen en andere gezondheidsprofessionals.

Wetenschappelijke onderbouwing van ons assortiment

Elke dag komen er weer nieuwe wetenschappelijke inzichten rondom voeding, voedingsstoffen, leefstijl en voedingssupplementen. Onze medewerkers volgen de laatste klinische studies en andere wetenschappelijke publicaties. Deze informatie kan voor Orthica aanleiding zijn tot het ontwikkelen van een nieuw product of het optimaliseren van een bestaande formule. Een eigen team van specialisten houdt zich dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten. Bovendien streven we naar een zo optimaal mogelijke samenstelling; een die altijd te combineren is met andere voedingssupplementen.

Het waarborgen van onze kwaliteit

Aan de ontwikkeling van voedingssupplementen gaat een lang traject van onderzoek vooraf. Het waarborgen van kwaliteit is voor ons net zo belangrijk. De producten van Orthica onderscheiden zich dan ook door de hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan alles wat we doen. De HACCP-certificering (Hazard Analysis of Critical Control Points) voor het complete productieproces van onze voedingssupplementen is hiervan het bewijs. Dit proces omvat de productontwikkeling, de grondstofkeuze, de inkoop, het verpakkingstraject en de eindcontrole van onze voedingssupplementen door onze speciale afdeling Quality Assurance.

Continue educatie voor deskundig en persoonlijk advies

Om ervoor te zorgen dat Orthica adviseurs jou vervolgens in de winkel of in de gezondheidspraktijk goed kunnen voorzien van een deskundig advies, houden wij ons continu bezig met het voorlichten van iedereen die Orthica verkoopt. We geven trainingen over onze producten, maar ook over het ondersteunen van de gezondheid in specifieke situaties, zoals zwangerschap en ouder worden. Op deze manier zorgen we ervoor dat jij en je familie persoonlijk passende voedingssupplementen van ons gebruiken. Daarom kies je voor Orthica!

Orthica visoliesupplement

Lees hier meer over de kwaliteit van Orthica visoliesupplementen.

Altijd bereikbaar bij vragen

Heb je vragen over de kwaliteit van Orthica? Neem dan op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur contact op met onze klantenservice. Bel naar telefoonnummer 036-546 09 00 of stuur een e-mail naar klantenservice@orthica.nl!