Orthica op RTL4 in Carpe Diem met Dounia & Friends

Orthica op RTL4 in Carpe Diem met Dounia & Friends

Orthica op RTL4 in Carpe Diem met Dounia & Friends

Wil jij meer weten over hoe voedingssupplementen jouw gezondheid kunnen ondersteunen? Kijk dan aanstaande zondag 9 augustus om 11:00 uur naar het programma ‘Carpe Diem met Dounia & Friends’ op RTL4. Tijdens een interview via Skype vertelt Andrea van Vuuren, voedingskundige en specialist op het gebied van voedingssupplementen aan Dounia hoe je een passend voedingssupplement kiest. En waar je op moet letten bij de keuze voor een kwalitatief product.

Over Carpe Diem met Dounia & Friends

Presentatrice Dounia Rijkschroeff is net als de rest van Nederland veel thuis in deze tijd. Vanuit een Urban Residences appartement in Rotterdam houdt ze contact met de wereld en haar vrienden. Andrea van Vuuren, voedingskundige en specialist op het gebied van voedingssupplementen, wordt in deze uitzending geïnterviewd over voedingssupplementen ter aanvulling op een gezonde leefstijl. Dounia is benieuwd naar voedingssupplementen waarmee ze haar eigen gezondheid kan ondersteunen en die passen bij haar persoonlijke situatie en leefstijl. Andrea legt uit waarom je kunt kiezen voor welke voedingssupplementen en geeft onder andere uitleg over hulpstoffen.

Voedingssupplementen ter aanvulling op gezonde leefstijl

Voor het behoud van gezondheid en dus een goede weerstand zijn verschillende aspecten belangrijk. Alles begint met een gezonde leefstijl met gezonde voeding, voldoende beweging, veel buitenlucht en voldoende ontspannen. Als aanvulling op de voeding kunnen voedingssupplementen gebruikt worden. Voor de weerstand zijn bijvoorbeeld vitamine C, D, zink en selenium belangrijk. Deze nutriënten zitten vaak in een multivitamine, zoals Multi Energie, Prena Fem, Dino Multi en Multi 65+ van Orthica. Voedingssuppletie kan nooit een gezonde leefstijl vervangen, maar in sommige omstandigheden kan een gezonde leefstijl wel ondersteuning gebruiken.

PS: Kun je zondag de uitzending helaas niet bekijken? Zet dan de herhaling op zaterdag 15 augustus tussen 16:00 en 18:00 uur in je agenda!

Uitzending gemist? Kijk hier dan het fragment terug!
6 months ago