B6-25 Co-Enzym

Vitamine B6 als pyridoxaal-5-fosfaat

Krachtige dosering  actief vitamine B6. Je lichaam hoeft het niet eerst om te zetten, en dat maakt Co-Enzym B6 goed opneembaar.

Actieve vorm van Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat)
Goed voor eiwitstofwisseling en energievoorziening spieren
Bij vermoeidheid en futloosheid
Vitamine B6 reguleert mede de activiteit van hormonen
Verpakking
60 capsules
Adviesprijs:
€ 13,60
Adviesprijs:

€13,60

18+

Vitamine B6 als pyridoxaal-5-fosfaat

Heb jij behoefte aan extra vitamine B6? Je lichaam maakt vitamine B6 niet zelf aan, maar haalt het uit je voeding. Je vindt vitamine B6 in vlees, eieren, vis, brood en graanproducten, aardappelen, peulvruchten, groente en melk(producten). Soms kan een aanvulling op je voeding een goede optie zijn, bijvoorbeeld wanneer je niet altijd even gezond en gevarieerd eet. B6-25 Co-Enzym bevat actief vitamine B6, in de vorm van pyridoxaal-5-fosfaat. Deze vorm van vitamine B6 komt overeen met die van vitamine B6 in je lichaam. Je lichaam hoeft het niet eerst om te zetten, en dat maakt Co-Enzym B6 goed opneembaar. Voor vitamine B6 is een veilige bovengrens vastgesteld van 21 mg per dag. Per capsule B6-25 Co-Enzym bevat 25 mg pyridoxaal-5-fosfaat, wat neerkomt op 17 mg vitamine B6.

Vitamine B6 helpt energie vrij maken uit voeding en levert een bijdrage aan de energievoorziening in de spieren. Vitamine B6 heeft een gunstige invloed op de productie en verbranding van eiwitten en koolhydraten. Daarbij speelt vitamine B6 een rol in de productie en afbraak van homocysteïne en draagt vitamine B6 bij tot de regulering van de hormonale activiteit. Vitamine B6 heeft ook een positieve invloed op het immuunsysteem omdat het bijdraagt aan de aanmaak van afweercellen. Verder is B6 van belang voor de vorming van rode bloedcellen. Tot slot heeft vitamine B6 een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt vitamine B6 bij aan geestelijke veerkracht. 

Productspecificaties
Bestelbaar Ja
Speciale wensen Bij zwangerschaps (wens) en borstvoeding, Lactosevrij, Glutenvrij, Sojavrij
Ingrediënten

Eén capsule bevat:

pyridoxaal-5-fosfaat 25 mg
- waarvan vitamine B6 17 mg

Ingrediënten:
vulstof (dicalciumfosfaat, microkristallijne
cellulose), gelatine, pyridoxaal-5-fosfaat, antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide).

Bevat geen Gluten, lactose, soja-eiwit, gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.
Adviesleeftijd 18+
EAN-code 8714439531067

De aanbevolen dosering is 1 capsule per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...