B2-100

Krachtige dosering vitamine B2

Vitamine B2 ondersteunt je lichaam op diverse vlakken. Zo speelt het als co-enzym een rol bij de activiteit van bepaalde enzymen die betrokken zijn bij het energiemetabolisme.

Bij futloosheid
Belangrijk voor de huid
Om scherp te blijven zien
Cel beschermend
Verpakking
90 tabletten
Adviesprijs:
€ 20,55
Adviesprijs

€20,55

Krachtige dosering vitamine B2

Vitamine B2 (riboflavine) is een essentiële vitamine voor het behoud van je gezondheid. Essentieel betekent dat je lichaam deze vitamine niet zelf kan aanmaken. Je neemt deze vitamine op uit voeding, en dan met name uit melk en melkproducten, en vlees, groente, fruit, brood en graanproducten. Soms kan het voorkomen dat je niet gevarieerd genoeg eet. Een vitaminepreparaat met vitamine B2  kan dan uitkomst bieden. B2 -200 bevat 100 mg vitamine B2 per tablet en is vrij gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Vitamine B2 ondersteunt je lichaam op diverse vlakken. Zo speelt het als co-enzym een rol bij de activiteit van bepaalde enzymen die betrokken zijn bij het energiemetabolisme. Ook draagt vitamine B2 bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Bovendien bevordert vitamine B2 de beschikbaarheid van ijzer uit lichaamsvoorraden en draagt B2 bij aan de instandhouding van normale rode bloedcellen. Riboflavine (vitamine B2) draagt ook bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade. Verder helpt vitamine B2 bij de verzorging van de huid van binnenuit. Tot slot is vitamine B2 goed voor de slijmvliezen en ondersteunt vitamine B2 ook de conditie van het oog.

Productspecificaties
Speciale wensen Bij zwangerschaps (wens) en borstvoeding, Veganistisch, Vegetarisch
Ingrediënten

Eén tablet bevat:

Vitaminen 
vitamine B2 (riboflavine) 100 mg

Ingrediënten:
vulstof (microkristallijne cellulose), riboflavine, antiklontermiddel (magnesiumstearaat,
siliciumdioxide).

Bevat geen Gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
EAN-code 8714439531197

De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Wij adviseren ook...