Filteren

Default Category

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Multi Energie
  Multi Energie
  Multi Energie is een multivitamine met vitamine B2, B3, B5, B6, B11 (foliumzuur), B12, C en ijzer bij futloosheid en vermoeidheid2 en met vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C en ijzer, jodium, koper, mangaan ter ondersteuning van jouw energieniveau1. De inhoud van deze multivitamine is vloeibaar: de mini softgels kun je makkelijk slikken. De actieve vorm maakt de B-vitaminen goed opneembaar in het lichaam.
 2. Multi Max
  Multi Max

  Hooggedoseerd vitaminen- en mineralenpreparaat. Goed voor de spieren en bij geestelijke inspanning.

 3. Soft Multi
  Soft Multi
  Soft Multi is een complete multivitamine. Geschikt bij geestelijke inspanning en vermoeidheid. Verkrijgbaar in makkelijk in te slikken softgels. Soft Multi bevat van de vitamines uit het B-complex (behalve van biotine) meer dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid (ADH).
 4. B-100 SR
  B-100 SR

  Hoge dosering vitamine B-complex, bevat van alle aanwezige b-vitaminen minimaal 2x de ADH. Gereguleerde afgifte, dus langere tijd beschikbaar in het lichaam. Met kelp (1% jodium) en alfalfa.

 5. Co-Enzym B-complex
  Co-Enzym B-complex

  Bevat alle B-vitaminen in actieve vorm. Goed opneembaar. Bevat choline ter ondersteuning van de reinigende werking van de lever.

 6. Stress B-complex
  Stress B-complex
  Stress B-complex is een supplement met alle B-vitaminen, waaronder B5, B12, foliumzuur en de actieve vorm van vitamine B6. De B-vitaminen zijn variabel gedoseerd. Bevat als extra ook 75 mg vitamine C.
 7. Stress B-complex Forte
  Stress B-complex Forte
  Stress B-complex Forte bevat een combinatie van alle B-vitaminen. Dit supplement bevat vitamine B5 en foliumzuur dat ondersteuning biedt in stress-situaties en spannende tijden. Met actieve B6 en vitamine B1, B2, B5, B12 en foliumzuur (B11). Bevat tevens choline, kalium, valeriaan, en als extra 500 mg vitamine C. Adviesleeftijd is 18+.
 8. B6-20 Co-Enzym
  B6-20 Co-Enzym

  Pyridoxaal-5-fosfaat is actief vitamine B6. Je lichaam hoeft het niet eerst om te zetten, en dat maakt Co-Enzym B6 goed opneembaar.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren